SALON AUDIO VIDEO BYDGOSZCZ - SALON AUDIO VIDEO BYDGOSZCZ - SALON AUDIO VIDEO BYDGOSZCZ - SALON AUDIO VIDEO BYDGOSZCZ - SALON AUDIO VIDEO BYDGOSZCZ

elektropunkt.pl | Sklep internetowy, Bydgoszcz
wyszukiwanie
raty
RATY 0%
odsłuch
SALA ODSŁUCHOWA - SALON
instalacje audio video
INSTALACJE AUDIO VIDEO
"Polityka Prywatności" Elektropunkt

I. Postanowienia Ogólne

Postanowienia poniższe stanowią politykę prywatności (dalej: "Polityka Prywatności"), która określa informacje dotyczące zbierania danych, w tym danych osobowych użytkowników usług(i) świadczonej przez Elektropunkt Remigiusz Paterka z siedzibą przy ul. Białogardzka 7, 85-808 Bydgoszcz, o numerze NIP: 953-251-65-42, oraz sposób ich przetwarzania.

II. Dane osobowe

Elektropunkt dokłada wszelkich starań, aby prowadzony serwis www.elektropunkt.pl ułatwiał każdemu użytkownikowi przeglądanie strony i składanie zamówień. Dlatego w trosce o bezpieczeństwo i wygodę zakupów informujemy, że poruszając się po stronie wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez sklep plików cookies oraz innych podanych dobrowolnie danych osobowych. Dane, o które będziesz proszony w formularzach zamówień, są niezbędne do działania serwisu lub realizacji usługi. Podanie danych jest dobrowolne. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

III. Rodzaje i cel wykorzystania danych

Jawne Dane Osobowe

Dane osobowe podane na serwisach należących do Elektropunkt przy okazji wysyłania komentarzy, opinii itp. są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. www.elektropunkt.pl nie ma możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te, nie podlegają "Polityce Prywatności".

Cookies (Ciasteczka)

Elektropunkt zbiera automatycznie dane zawarte w plikach cookies podczas korzystania ze strony internetowej sklepu internetowego. Cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do wykonania danej operacji, np. w postaci uwierzytelnienia, zbierania danych statystycznych lub zapisania danych w formularzach kontaktu lub zamówienia.

Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nieusuwanie ich z dysku. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarki) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Jednakże w ustawieniach przeglądarki można dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies, w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną ich obsługę w ustawieniach przeglądarki bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu końcowym użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania przeglądarki. Usługa lub jej poszczególne funkcjonalności mogą jednak bez plików cookies nie działać poprawnie.

Subskrypcja bezpłatnych newsletterów

Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych newsletterów należących do Elektropunkt wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego adresu e-mail i innych danych, np. imię itp. Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej serwisów.

Niezapowiedziane Wiadomości

Elektropunkt zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z "Polityką Prywatności". Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości www.elektropunkt.pl rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do jego serwisów, usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne (mailingi, promocje, reklamy, inne materiały marketingowe). Podmioty zlecające komercyjne mailingi nie mają wglądu w dane kontaktowe osób znajdujących się na listach adresowych Elektropunkt.

Inne formularze

Formularze, okna pop-up i inne formy znajdujące się gościnnie na serwisach należących do Elektropunkt i dotyczące usług, produktów, serwisów nieobsługiwanych przez Elektropunkt nie podlegają "Polityce Prywatności".

IV. Uprawnienia użytkowników w zakresie danych osobowych

Elektropunkt zapewnia użytkownikom przekazującym dane osobowe realizację uprawnień wynikających z ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r., nr 101, poz. 926 z późn. zm.), w tym również prawo do żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane.

Użytkownik ma prawo w każdym czasie do usunięcia swoich danych osobowych poprzez kontakt mailowy na adres: sklep@elektropunkt.pl

Elektropunkt stosuje środki techniczne i organizacyjne, których celem jest jak najlepsze zabezpieczenie gromadzonych danych osobowych przed nieuprawnionym dostępem lub niewłaściwym wykorzystywaniem przez osoby nieuprawnione.

V. Zmiany Polityki Prywatności

Elektropunkt zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w "Polityce Prywatności". Każdego użytkownika serwisu należącego do www.elektropunkt.pl obowiązuje aktualna "Polityka Prywatności". O zmianach "Polityki Prywatności", www.elektropunkt.pl będzie informować na stronach serwisu.

VI. Dodatkowe informacje

W przypadku pytań lub wątpliwości, co do "Polityki Prywatności", Elektropunkt prosi o kontakt na adres e-mail podany na stronach serwisu: www.elektropunkt.pl


kontakt

Elektropunkt
ul. Białogardzka 7
Budynek PZM
85-808 Bydgoszcz
pn-pt: 10-17
sob: 10-13

kontakt

(52) 551 36 22
662 091 044
668 437 091

kontakt

1949712
3520607

kontakt

twój koszyk

Koszyk jest pusty.

oferta producentów

Adam

Akai

AntiCables

Asus

Atoll

Audio-Technica

Bang & Olufsen

Boston Acoustics

Cambridge Audio

Chord

Dali

Denon

Dynaudio

FiiO

Goldring

Heco

Indiana Line

Kimber Kable

Klipsch

Magnat

Marantz

Melodika

Monacor

Monitor Audio

NAD

Naim

Onkyo

Oppo

Paradigm

Pioneer

Polk Audio

Pylon

Q Acoustics

Qed

Quadral

Sonos

Sonus Faber

STX

Sumiko

Taga

Tannoy

Teac

Tonsil

Wilson

Wireworld

Yamaha

polska gwarancja
najchętniej kupowane produkty

Audio Wideo

AntiCables Level 2 Performance Series

AntiCables Banan

Qed PERFORMANCE 79 STRAND 2 x 2,5

Boston Acoustics A 26 - TRANSPORT GRATIS

Qed PERFORMANCE 42 STRAND 2 x 1,25

Taga TOS-515 - TRANSPORT GRATIS

Taga TAV-606 v.3 - TRANSPORT GRATIS + RABAT

Qed RUBY ANNIVERSARY EVOLUTION 2 x 2,4 - TRANSPORT GRATIS

Qed REFERENCE XT 40 2 x 4,0 - TRANSPORT GRATIS

Q Acoustics 3050 - TRANSPORT GRATIS + RABAT lub 30 rat 0

STX Electrino 250 - TRANSPORT GRATIS

Dali ZENSOR 3 - TRANSPORT GRATIS + RABAT lub 30 rat 0

Dali ZENSOR 7 - TRANSPORT GRATIS + RABAT lub 30 rat 0

Cambridge Audio DacMagic 100 - TRANSPORT GRATIS + RABAT

Quadral QUINTAS 6500 - TRANSPORT GRATIS + RABAT

Melodika MDC2250G

Pylon Pearl 25 - TRANSPORT GRATIS + RABAT lub 30 rat 0 Procent

Monitor Audio MR6 - TRANSPORT GRATIS + RABAT lub 30 rat 0 procent

Naim Muso - TRANSPORT GRATIS

Denon PMA-520AE - TRANSPORT GRATIS - GW. 3 lata HORN